top of page

Tjänster

Ta del av mina olika yrkesutövningar inom artisteri, coaching och massage.
Jag är medlem och kvalitetssäkrad i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

kroppsterapeuternas-yrkesförbund-300x77.png
Musikalartist-300x300.jpg

Musikalartist

Efter avslutade studier vid Balettakademien i Göteborg har jag medverkat i många olika musikaler runtom i landet, både i roller, ensemble och som understudy (us).

Senast gjorde jag rollen som Reyer i The Phantom of the Opera, och var us för Peter Jöback i rollen som Candy Darling i Livet är en schlager.

Sangare-300x300.jpg

Sångare & entertainer

Som frilansande sångare och entertainer har jag medverkat i ett otal olika sammanhang som Mello, ESC, kyrkohögtider och som gästartist vid varierande typer av evenemang.

Söker du en sångare, entertainer eller konferencier, kontakta mig!

Schlagerfeber-300x300.jpg

Schlagerfeber

Vi älskar Mello och ESC och har levererat fartfyllda shower i över 20 år, som kan skräddarsys efter dina önskemål. Showerna är perfekta för både företagseventet, privatfesten och nattklubben.
Vi bjuder på medryckande koreografier, professionella backing-tracks, medleyn och starka röster som engagerar och berör publiken.

Sångcoach, koreograf & producent

Genom åren har jag engagerats av skolor där jag coachar elever inom sång, teater och dans. Jag erbjuder även sångcoaching privat.

Jag har lång erfarenhet av att producera specialdesignade konserter och företagsevent. Låt din vision och min kreativitet mötas, så skapar vi den perfekta showen.

Stresscoach-300x400.jpg

Stresscoach & föreläsare

Som avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning erbjuder jag dig individuella coachsamtal inom stresshantering. Jag hjälper dig strukturera upp din vardag där du får tips, verktyg och konkret vägledning i stresshantering. Mitt arbete görs under tystnadsplikt.

Jag håller även föreläsningar i ämnet stresshantering.

MAssor-300x400.jpg

Friskvårdsmassör

En handfast och mycket lugnande, djupverkande svensk klassisk helkroppsmassage, som ger total avslappning muskulärt och mentalt.

Den ökar bland annat blodcirkulationen och löser upp stressrelaterade spänningar, samt har en lugnande effekt på det centrala nervsystemet.

bottom of page