Tjänster

Ta del av mina olika yrkesutövningar inom artisteri, coaching och massage.
Jag är medlem och kvalitetssäkrad i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Musikalartist

Efter avslutade studier vid Balettakademien i Göteborg har jag medverkat i många olika musikaler runtom i landet, både i roller, ensemble och som understudy (us).

Senast gjorde jag rollen som Reyer i The Phantom of the Opera, och var us för Peter Jöback i rollen som Candy Darling i Livet är en schlager.

Sångare & entertainer

Som frilansande sångare och entertainer har jag medverkat i ett otal olika sammanhang som Mello, ESC, kyrkohögtider och som gästartist vid varierande typer av evenemang.

Söker du en sångare, entertainer eller konferencier, kontakta mig!

Schlagerfeber

Vi älskar Mello och ESC och har levererat fartfyllda shower i över 15 år, som kan skräddarsys efter dina önskemål. Showerna är perfekta för både företagseventet, privatfesten och nattklubben.

Vi bjuder på medryckande koreografier, professionella backing-tracks, medleyn och starka röster som engagerar och berör publiken. 

Sångcoach, koreograf & producent

Genom åren har jag engagerats av skolor där jag coachar elever inom sång, teater och dans. Jag erbjuder även sångcoaching privat.

Jag har lång erfarenhet av att producera specialdesignade konserter och företagsevent. Låt din vision och min kreativitet mötas, så skapar vi den perfekta showen.

Stresscoach & föreläsare

Som avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning erbjuder jag dig individuella coachsamtal inom stresshantering. Jag hjälper dig strukturera upp din vardag där du får tips, verktyg och konkret vägledning i stresshantering. Mitt arbete görs under tystnadsplikt.

Jag håller även föreläsningar i ämnet stresshantering.

Friskvårdsmassör

En handfast och mycket lugnande, djupverkande svensk klassisk helkroppsmassage, som ger total avslappning muskulärt och mentalt.

Den ökar bland annat blodcirkulationen och löser upp stressrelaterade spänningar, samt har en lugnande effekt på det centrala nervsystemet. 

Prisuppgifter

Nedan specificeras priser för mina tjänster, samtliga är inklusive moms. Saknar du några uppgifter, vänligen kontakta mig.

Jag verkar främst i Stockholmsområdet och på Mallorca.

Privat sångcoach

Pris per tillfälle

Hos mig

60 min – 750:-

Hos dig

60 min – 850:-

Samtliga priser är inklusive moms.

Stresscoach-samtal

Stresshantering

Fysiskt möte eller online

Enskilt samtal där vi utgår från din specifika stressprofil och tillsammans arbetar fram en stresshanteringsplan. Vi bokar in det antal tillfällen som behövs för en bra behandling som ger resultat.

Hos mig eller online

60 min – 750:-

Hos dig

60 min – 900:-

Samtliga priser är inklusive moms.

Boka tid

Föreläsning – stresshantering

Behöver ditt företag mer kunskap om stress och stresshantering i arbetet eller rent av privat?

Du bokar in mig timvis eller under en heldag för företagsledning inom större verksamheter eller mindre sammanhang hos er.

Kontakta mig för priser.

Friskvårdsmassage

Massagebehandling helkropp

Hos mig

30 min – 375:-
45 min – 560:-
60 min – 750:-
90 min – 1050:-

Hos dig

60 min – 900:-
90 min – 1200:-

Samtliga priser är inklusive moms.

Behandlingarna går även att få som presentkort. För behandling hos dig tar jag med mig min portabla bänk.

Boka tid
.