Integritetspolicy

Martinkagemark.com är tillhandahållen och administrerad av Martin Kagemark och Linnéa Kagemark. Vi tycker det är viktigt att dina personuppgifter blir hanterade på ett tryggt och säkert sätt. Vi följer alla lagar och regler som gäller för skydd av dina uppgifter. Du är välkommen att höra av dig till oss när som helst angående hur vi hanterar personuppgifter. Kontakta Martin om du har några funderingar.

Martin Kagemark, Banvägen 14, 13141 Nacka, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. 

Den här policyn du läser just nu ger dig information om vilken slags information vi samlar in och hur den blir använd. Genom att använda vår sida samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedanstående.

När du besöker vår hemsida behandlas följande uppgifter om dig.

  • IP-adress

  • Data som samlats in ifrån cookies och liknande, exempelvis vilka bilder du klickat på och annan historik på sidan.

Vi använder oss även av olika externa annonstjänster och samarbetspartners. Du kan läsa mer om denna insamling, delning och användning av data samt ta bort uppgifterna som hanteras via dessa kanaler genom att följa länkarna nedan:

Google sekretess och användarvillkor
Facebook-annonser
Instagram datapolicy
Youtube policyer

För att kunna analysera, utveckla och förbättra våra tjänster behandlar vi följande uppgifter om dig.

  • Användargenererad data, som exempelvis klick- och besökshistorik

  • Tekniska data rörande enheter och deras inställningar (t.ex. IP-adress, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem och plattform).

  • Information om hur du interagerat med oss. Hur du använt webbsidan, var och hur länge du besökt olika sidor, felkoder och hur du når och lämnar tjänsten.

Detta gör vi genom analys på aggregerad nivå, det vill säga att analysen är generell och inte på individnivå.

Samtliga ovanstående behandlingar är nödvändiga för att tillgodose vårt berättigade intresse av att förbättra och utveckla vår webbsida för dig. Uppgifterna sparas så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att tillgodose vårt åtaganden gentemot dig. Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Vi delar ibland information och uppgifter med vissa mottagare för att kunna utföra behandlingarna som är beskrivna ovan.

  • Tjänsteleverantörer – För att uppfylla ändamålen med vår behandling av dina uppgifter kan vi komma att dela dem med företag som tillhandahåller tjänster till oss.

  • Övriga mottagare – Vi kan komma att överföra dina personuppgifter till andra mottagare, t.ex. myndigheter, om det krävs av oss enligt lag.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter från dig vi använder. Du kan också få ett komplett registerutdrag. I dessa fall måste du skicka in en skriftlig begäran enligt gällande personuppgiftslagstiftning. Begäran måste vara underskriven av dig och sändas via post till oss på: Martin Kagemark, Banvägen 14, 13141 Nacka. Observera att begäran alltså inte kan skickas per e-post.

Du kan när som helst begära att uppgifterna raderas. Kontakta i så fall oss genom e-post till martin.kagemark@telia.com. Detta gäller dock inte om vi exempelvis är skyldiga enligt lag att bevara eller på annat sätt hantera uppgifterna.

Vid de tillfällen då vi behandlar dina personuppgifter med stöd av ditt samtycke har du rätt att, när som helst, ta tillbaka ditt samtycke kring behandlingen.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter, kontakta martin.kagemark@telia.com som är ansvarig för personuppgiftsfrågor.

Om du inte är nöjd med det svar du fått ifrån oss eller hur vi hanterar dina uppgifter har du rätt att lämna klagomål till behörig tillsynsmyndighet.